12 oktober 2009

4.02 Fran!

Snodde några bilder från CrossFit Nordics hemsida! De har lagt upp fler bilder och sammanfattning av SM!


Jenny - hatar att springa:(

Idag körde jag Fran!
21-15-9
Thrusters 30 kg
Pullups
Första 21 thrusters + pull-ps körde jag obrutna.
Delade upp thrusters 10-5, pullupsen blev dessvärre 5-5-5:(
Thrusters 9 - pullups 5-4
Förbättrade min tid med 26 sek!
4.02 stannde klockan på!
Jag vet inte vad jag kunde gjort annorlunda, definitivt vilat mindre, men det får bli nästa gång jag kör Fran! Då ska det se ut så här:)

9 kommentarer:

Bear sa...

GRYMT! Själv skjuter jag på denna en vecka (ekskjuses ekskjuses). Mitt tips är att bryta thrusters innan man MÅSTE bryta (åtminstone på andra varvet). Jag brukar tex göra 8-7. Aja, det där är nog mest voodoo, bara att köra på antar jag. Bra jobbat!

Förresten, om du undrar så ligger vår hemsida ner pga en kass internetleverantör. Suck.

Jenny sa...

Tack Bear! Jag har försökt gå in på er sida, men då fick jag svar på min fråga!

Kommer du med till Halmstad?

David Englund sa...

Grattis Jenny! Vilodagen igår lönade sig visst! Får intrycket av ett du tränar sällan och så komemr du och persar bara sådär! Men du postar kanske inte alla pass här?
Lätt sub 4 nästa gång iaf!

Richard sa...

Hahaha, fan vad bra Jenny! Grattis! Måste vara bullarna!

Jenny sa...

Tack David och Richard!

Prövade baka din Protienbrownie igår David! Smaken blev ok, men torr:( Hade ingen stor form så jag delade upp den i två gräddningsomgångar. Skulle inte gjort det! Nästa gång blir det perfekt!

Jag postar nästan allt, men det har varit mycket sjukdomar på sistone. Och tidsbrist! Mycket på jobbet, barn och träning går inte alltid ihop:( Definitivt sub 4 nästa gång! fast då ska jag ha någon som pushar mig:)

MattiasL sa...

Grattis till tiden. Nästa gång sub 3.
Jag körde också Fran igår och satsade på sub 3. Men efter schabbel på andra varvet av thrusters så stannade jag på 4:10.

Tack för dom vänliga orden på nordics sida. Har ju redan sagt det tidigare men kan säga det igen, dina prestationer på SM var riktigt imponerande.

Hade gärna varit med i Halmstad, men är mitt uppe i ett husbygge. Hinner tyvärr inte åka iväg en hel helg. Men jag får önska dig lycka till och ni andra som ska dit.

//Mattias (magen) Linnér

David Englund sa...

Då är det ju ännu grymmare att du persar sådär, hur går det med OHSandet förresten2,5 mån kvar :)

Hemligheten med brownien är att ta ut den ur ugnen när den har chokladbollskonsistens, tom lite kladdigare. Perfekt att servera den med en klick ekologisk grädde blandat med stevia och malen vaniljstång.

Jenny sa...

Mattias! Tack, bra pesterat själv! Fran är ju en sån WOD som bara ska göras utan att tänka:) Trist med Halmstad men kul med husbygge! Lycka till! Vore kul om du hängde med och tränade någon gång!
David, tack för tipset!
OHS? Nej, har inte ens börjat! Patetiskt.. Bara en massa ursäkter.. Ska ta mig igenom tävlingen först tänkte jag. Åh, en ursäkt till:) Nej, det är dags att börja! Kanske redan idag?

Hoppas du kan komma med till halmstad, det kommer bli skitkul!

MattiasL sa...

Absolut! Säg bara till så är jag med och kör ett pass.:)